Gyakran Ismételt Kérdések

Egy komplett étel, ami egy teljes értékű étkezést biztosít praktikus, fenntartható és megfizethető módon. Minden egyes adag a kiegyensúlyozott étkezéshez ajánlott összes tápanyagot tartalmazza: szénhidrátokat, fehérjét, zsírokat, rostokat, zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat.

Tisztázzuk, hogy a komplett ételek valódi ételek, melyek valódi összetevőkből készülnek. Nem tekinthetők étkezés-helyettesítőknek. Az étkezés-helyettesítők hipokalorikus étrenden alapulnak a fogyás érdekében, és nem képesek fedezni a testednek szükséges energiát vagy tápanyagokat. A SwellBlendben gondosan összeválogattuk a minőségi összetevőket, hogy hosszú távon is pozitívan hasson a szervezetedre.

Igen, kizárólag növényi alapanyagokból készül, és így teljesen vegán.

Ez teljesen egyénfüggő. Van, aki a reggeli gyors helyettesítéseként fogyasztja. Néhányan az irodában elfogysztott szendvicset cserélik le vele, míg mások a hosszú munkanap után már nem akarnak főzni, és helyette legurítanak egy shaket. Vannak olyanok is, akik minden étkezésre SwellBlendet fogyasztanak.
Rajtad áll.

Tegyél kb. 400 ml folyadékot (víz, növényi tej) egy shakerbe, majd add hozzá a 100 g SwellBlend port. Ezután jól rázd össze, hogy teljesen feloldódjon. Ajánlott hideg hőmérsékletű folyadékkal összekeverni és úgy fogyasztani.

Összeturmixolhatod gyümölcsökkel is a felturbózott ízélményért. 

Sütéshez/főzéshez is használható a liszt helyettesítőjeként.

Száraz helyen kell tárolni. Folyadékkal összekeverve 2 órán belül, hűtőszekrénybe téve 24 órán belül el kell fogyasztani.

Sütihez hasonlatos ízvilággal rendelkezik, sima állaggal párosulva.

A gyártástól számítva 1 évig fogyasztható.

Attól függően, hogy mennyit fogyasztasz, a SwellBlend körülbelül 4-5 órán át eltelít.

Egy adag SwellBlend Shake 100 g tömegű, 417 kcal-át tartalmaz. ami egy normál étkezéssel egyenértékű. A 12 étkezéses rendeléssel tehát 12 x 100 g-ot, azaz 1,2 kg-ot tartalmazó csomagot kapsz. 

Nem. A SwellBlendhez használt zabot glutént is feldolgozó létesítményben dolgozzák fel, ezért zabunk tartalmaz glutént.

A SwellBlend nem fogyáshoz vagy súly gyarapításhoz készült, viszont nagyon egyszerű vele nyomonkövetni a napi kalóriabevitelt és megtervezni az étrendedet.  Így tehát elmondható, hogy abszolút segítséget nyújthat ezen céljaid elérésében is.