A SwellBlendről

Gyors, kényelmes, egészséges táplálkozás.

Korábbi munkahelyemen gyakran problémát jelentett számomra, hogy nem tudtam megfelelően étkezni.
Sokszor annyira besűrűsödött a munka, hogy nem volt időm normálisan megebédelni, hiába vittem el magammal az előző nap otthon, isteni finomra megkomponált ételkölteményemet.


Idő szűkében pedig gyakran előjöttek a kevésbé egészséges és kevésbé laktató alternatívák, mint pl. a csoki, péksüti, szendvics, chips, müzli szelet stb. „Kutyafuttában” csak így tudtam megoldani, hogy egy kis energiához jussak.

Arra is gyakran volt példa, hogy reggel annyira sietnem kellett a munkába, hogy nem tudtam normálisan megreggelizni. Így az ebédkor pótoltam be a kimaradt étkezést is, ami nem a legideálisabb helyzet (ha lehetett volna sziesztázni 1-2 órát, úgy más lett volna persze).

Munka után jellemzően konditerembe jártam súlyzós/kardió edzésekre. Mivel nem úgy és akkor étkeztem, amikor szerettem volna, ezért általában két variáció létezett: vagy éhesen, legyengülten estem be a terembe, vagy pedig tele hassal, felpuffadt gyomorral. Egyik sem éppen ideális.

Sokszor gondoltam arra, hogy milyen jó lenne egy gyors és egészséges megoldás az ilyen helyzetekre. Természetesen a fehérjeszeleteket és -shakeket kipróbáltam, viszont ezekből rengeteg minden hiányzott, amire a szervezetemnek szüksége lett volna.

 

Komplett megoldásra vágytam!

Időközben egyre környezettudatosabban kezdtem étkezni. Igyekeztem minél kevesebb állati eredetű ételt fogyasztani.

A SwellBlend tulajdonképpen ennek a helyzetnek a megoldására született.

 

Nem tudtam olyan gyorsan és könnyen „összedobható” ételt vásárolni, ami egyszerre egészséges is. Szerettem volna létrehozni valamit, ami gyorsan elkészíthető, de jó is az emberek és a környezetünk számára. Kicsit más szemszögből kezdtem el értelmezni az ételeket. Számomra a tápértékük fontosabb volt, mint az állaguk. A másik fő szempont pedig az volt, hogy a lehető legcsekélyebb mértékben legyenek az összetevők feldolgozva. Köztudott a genetikailag módosított élelmiszerek egészségtelen mivolta is.

Könnyen elkészíthető és ízletes, táplálkozási szempontból teljes értékű ételről álmodoztam. Azt szerettem volna, hogy több időm és energiám maradjon arra, hogy azt csináljam, amit szeretnék, vagy amit kell.

A  megfelelő élelmiszerekben található tápanyagok azok, maelyekre szükség van. Ezen tápanyagok megfelelő mennyiségben történő elfogyasztása a kulcs. Ezt jelenti a komplett étel, amivel egy szokványos étkezést ki lehet váltani. 

Könnyű, ízletes, vegán.

Az állatokat mindig is szerettem, a Föld épségének megóvása pedig állandó szívügyem volt. 

Vegán termékeinkkel kedvezünk azok számára, akik teljes mértékben elköteleződtek az állatmentes étkezés mellett.

Egy új tanulmány szerint a vegán étrend az egyik legnagyszerűbb dolog a környezetszennyezés csökkentése érdekében. Az Oxfordi Egyetem kutatói megállapították, hogy a hús és tejtermékek fogyasztása nélkül akár 73% -kal is csökkenteni lehet az ember szén-dioxid-kibocsátását.

Sőt, növényi eredetű élelmiszerek fogyasztása nemcsak az üvegházhatású gázokat csökkenti, hanem a Föld elsavasodásának mértékét, az eutrofizációt, valamint a föld- és vízfelhasználást is.

Tehát az egyik legfontosabb dolognak tartom az állatok védelmét és a környezet megóvását egyaránt.

Küldetés

A küldetésünknek tekintjük az egészséges táplálkozás megkönnyítését.

Meggyőződésem, hogy az emberek rossz szokásainak a megváltoztatásának az a legjobb módja, ha jobb lehetőséget kínálunk a számukra.

Ez lenne a vegán, növényi alapú, könnyen elkészíthető, teljes étel. Így nagy mértékben hozzájárulnánk az egészséged fenntartásához, idő és pénz megtakarításodhoz, és az állatok, valamint a környezet megóvásához is.

Segítünk az élelmiszer-pazarlás csökkentésében is, hiszen a SwellBlend ételek fogyasztásával elkerülöd a túlevést, és nem kell félned az étel megromlásától sem, hiszen 1 évig elállnak. Ez környezet- és pénztárca kímélő megoldás is egyben.

 

Remélem hozzásegítünk az egészséges táplálkozás irányába tett törekvéseidben!